Vakantiehuis Isola di Capo Rizzuto in Isola di Capo Rizzuto / Calabrië-Basilicata
Isola di Capo Rizzuto
Regio: Calabrië-Basilicata
Stad: Isola di Capo Rizzuto
Sterren: 3

Aantal Personen: 5
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Geniet van de zon, het landschap en de zee en breng een ontspannende vakantie door in dit praktische vakantiehuis!

Welkom in deze functionele vakantiewoning in een appartementencomplex niet ver van de zee. Naast deze flat zijn er nog andere flats die u kunt boeken als u met de uitgebreide familie reist. Hier kunt u tot rust komen en ontspannen op het overdekte terras en genieten van het uitzicht op zee. De accommodatie is ideaal gelegen voor het verkennen van de regio Isola Capo Rizzuto aan de prachtige Ionische kust van Calabrië.

Pak uw strandtas in en loop slechts een paar stappen van de flat naar het strand. De accommodatie ligt in het hart van het zeereservaat "Capo Rizzuto". Breng vele uren zwemmend, duikend en snorkelend door en geniet van de zonnestralen op uw huid.
Bewonder het landschap en de natuur die eruit ziet als een kunstwerk. Plan excursies om de omgeving te ontdekken, rijk aan historische en artistieke schatten die getuigen van een roemrijk verleden.
Bezoek de stad Crotone met de Tempel van Hera Lacinia, het Archeologisch Park en enkele oude muurresten begraven door het water van de zee. Een van de symbolen van Isola Capo Rizzuto is het Aragonese kasteel, gelegen in het dorp Le Castella. Het oude gebouw dateert uit de vijftiende eeuw en staat op een klein eiland dat slechts door een dunne landtong met de kust is verbonden. Eveneens aan te bevelen zijn de middeleeuwse dorpen van Santa Severina met musea en historische huizen. Duikliefhebbers kunnen gebruik maken van de talrijke onderwaterroutes van het beschermde zeegebied om natuurlijke schoonheden, maar ook archeologische schatten te ontdekken.
In het achterland is er ook het Nationaal Park della Sila, een bergachtig gebied met toppen tot 2000 m hoog, vol bossen, meren en wilde dieren die u maximale ontspanning beloven tijdens het wandelen.

Verheug u op uw vakantie in het zuiden van Calabrië!

 
Bekijk ook deze aanbiedingen!Naam: Borgia
Stad: Borgia
Regio: Calabrië-Basilicata
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: S.Andrea A.dello Ionio
Stad: S.Andrea A.dello Ionio
Regio: Calabrië-Basilicata
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: San Lorenzo
Stad: San Lorenzo
Regio: Calabrië-Basilicata
Sterren: 3
Aantal Personen: 6
Autovakantieitalie.nl

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder