Vakantiehuis Olbia in Olbia / Sardinië
Olbia
Regio: Sardinië
Stad: Olbia
Sterren: 4

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: JaOmschrijving

Klassiek Italiaans luxe vakantiehuis vlakbij het strand.

Wat een huis! Wat een uitzicht! Dit huis en zijn ligging laten je echt sprakeloos achter. Omgeven door de prachtige natuur van Sardinië ligt deze parel met grote bomen die je schaduw geven terwijl je bijkomt van de vele nieuwe, geweldige indrukken. Het turquoise zwembad, de overdekte terrassen en het over het algemeen zeer liefdevol ingerichte huis met zijn vele mooie details - dit domicilie is een droom.

Het strand ligt op slechts enkele kilometers afstand. Dat zult u graag accepteren, want op dit landgoed heerst absolute stilte.

De stad Olbia is echt een bezoek waard. Achter de industriële ring die Olbia omringt, vindt u een prachtige stad met een historisch centrum vol spannende winkels, wijnbars en charmante piazzarias. Olbia is een authentieke stad die vanuit haar noordoostelijke hoek een goede kennismaking is met de bijzondere geest van het eiland.

Ten zuiden van Olbia bij San Teodoro liggen de mooiste krijtwitte zandstranden, zowel kindvriendelijk als vrij toegankelijk voor iedereen. Hier vindt u ook surfers en andere watersportactiviteiten.

Ten noorden van Olbia ligt de Smaragdkust, een kuststrook met het mooiste water, waar kleine zandstrandjes stranden in inhammen tussen de rotsen. Op verschillende plaatsen wordt direct vanaf de rotsen gezwommen, waarbij er trappen in het water zijn en pontons in zee waar je kunt zitten.

 
Bekijk ook deze aanbiedingen!Naam: Ferienresidence Green Village Palau - Type Bilo 4
Stad: Palau (SS)
Regio: Sardinië
Sterren: 4
Aantal Personen: 4


Naam: Trilocale Baia New
Stad: Marinella
Regio: Sardinië
Sterren: 3
Aantal Personen: 6


Naam: Orosei
Stad: Orosei
Regio: Sardinië
Sterren: 3
Aantal Personen: 4
Autovakantieitalie.nl

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder