Vakantiehuis Villa Lory in Marsala / Sicilië
Villa Lory
Regio: Sicilië
Stad: Marsala
Sterren: 4

Aantal Personen: 8
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: JaOmschrijving

Loretta ligt in Noordwest-Sicilië, op zes kilometer afstand van de stad Marsala. De plek is erg strategisch op slechts honderd meter van het dichtstbijzijnde strand en dicht bij de plaatselijke supermarkt, bars en restaurants.

Het gebied van Marsala is beroemd, vooral dankzij zijn sterke wijn, maar uiteraard ook vanwege de natuurlijke schoonheid.
Afgezien van de stad Marsala zelf, een van de oudste fundamenten van Sicilië, begonnen door de Feniciërs en vervolgens veroverd, vernietigd en herbouwd door de Romeinen, is het ook een gebied met adembenemende landschappen en prachtige zandstranden.

Misschien had u al eens gehoord van Stagnone, een natuurreservaat met vier eilanden en een kuststrook die bekend staat om het kitesurfen en de archeologische vindplaats. Het eiland Mothia heeft een oud Fenicisch fort. Als het tij laag is, wordt Stagnone een brede grasvlakte en kunt u zelfs van de kust naar Isola Lunga lopen, een van de vier eilanden.

Als u logeert in Loretta is er nog een attractie die u moet zien: de zoutpannen van Marsala die een van de mooiste landschappen van Sicilië vormen, vooral bij zonsondergang.

 
Bekijk ook deze aanbiedingen!Naam: Rifugio di Eracle
Stad: Custonaci TP
Regio: Sicilië
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Chiaramonte Gulfi
Stad: Chiaramonte Gulfi
Regio: Sicilië
Sterren: 4
Aantal Personen: 14


Naam: Villa Betty
Stad: Ragusa -RG-
Regio: Sicilië
Sterren: 3
Aantal Personen: 9
Autovakantieitalie.nl

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder