Vakantiehuis Casa Olivo in Caprese Michelangelo / Toscane-Elba
Casa Olivo
Regio: Toscane-Elba
Stad: Caprese Michelangelo
Sterren: 3

Aantal Personen: 2
Huisdieren toegestaan: Nee
Zwembad: JaOmschrijving

We zijn gevestigd in de geboorteplaats van Michelangelo. Deze woning bevindt zich op de bovenverdieping van een gerenoveerde schuur en heeft een eigen ingang. Het dak wordt ondersteund door grote houten balken en voor de ingang is er een patio vanwaar u van een prachtig uitzicht kunt genieten. De architectonische kenmerken, zoals het geheel uit hout opgetrokken zadeldak en sommige antieke meubels, verwijzen naar een traditionele sfeer, maar het comfort is geheel modern.

U verblijft op het landgoed, midden in de Apennijnen met uitzicht op de omliggende heuvels en het meer van Montedoglio. Het oudste deel van de boerderij is een oude middeleeuwse toren die dateert uit 1400. In de loop der eeuwen zijn er toevoegingen aan de toren gedaan. Geleidelijk aan groeide het landgoed en de huidige eigenaar bewerkt nog steeds het land en aan het eind van de vorige eeuw restaureerde hij de toren en het aangrenzende huis in stijl.

De grote kunststeden van Toscane, Florence, Arezzo en Siena en van Umbrië, Gubbio, Perugia en Assisi kunnen in één dag bezocht worden vanuit het Terra di Michelangelo.

op verzoek Italiaans ontbijt (alleen zoet) 7 euro per persoon per nacht of uitgebreid ontbijt (zoet en hartig) 13 euro per persoon per nacht

 
Bekijk ook deze aanbiedingen!Naam: Villa Sole
Stad: Cortona
Regio: Toscane-Elba
Sterren: 4
Aantal Personen: 11


Naam: Casale Liana Otto
Stad: Castiglione di Garfagnana
Regio: Toscane-Elba
Sterren: 3
Aantal Personen: 8


Naam: Casale Liana Dodici
Stad: Castiglione di Garfagnana
Regio: Toscane-Elba
Sterren: 3
Aantal Personen: 12
Autovakantieitalie.nl

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder