Vakantiehuis Ca Bianca 1 in Rosolina Mare (RO) / Veneto-Venetië
Ca Bianca 1
Regio: Veneto-Venetië
Stad: Rosolina Mare (RO)
Sterren: 3

Aantal Personen: 6
Huisdieren toegestaan: Ja
Zwembad: NeeOmschrijving

Dit prachtige appartement in Rosolina Mare is ideaal voor een vakantie met familie en/of vrienden. Het mooie balkon of terras leent zich uitstekend voor een ontspannen avondje met een drankje naar keuze.

Rosolina Mare ligt direct aan zee, waar je dagen kunt doorbrengen op een handdoek in de zon. De directe omgeving leent zich tevens uitstekend voor wandeltochten. Bovendien ligt Rosolina Mare niet ver van het prachtige Venetië! Bezoek het San Marco-plein en vaar over de prachtige kanalen. Ook Chioggia is een aanrader om te bezoeken.

De airconditioning zorgt ervoor dat de binnentemperatuur koel en aangenaam blijft. De woonkamer is ingericht met een tv en de goed uitgeruste keuken biedt je de kans om je favoriete maaltijden te bereiden. Het verblijf beschikt eveneens over parkeergelegenheid.

We verzoeken je vriendelijk de keuken netjes te houden en geen vuile vaat achter te laten. Afval dient voor vertrek uit huis te worden verwijderd en op de daarvoor bestemde plaatsen te worden gedeponeerd.

 
Bekijk ook deze aanbiedingen!Naam: Albarella
Stad: Albarella
Regio: Veneto-Venetië
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Albarella
Stad: Albarella
Regio: Veneto-Venetië
Sterren: 3
Aantal Personen: 4


Naam: Chimere 1-7
Stad: Porto Santa Margherita (VE)
Regio: Veneto-Venetië
Sterren: 3
Aantal Personen: 5
Autovakantieitalie.nl

Deze website word beheerd door: Ekkerman/Aarts Kruiszwin 3606 1788 PL Den Helder